New York Times Mini Crossword Puzzle Answers for Sunday, October 12th

Looking for the latest Mini Crossword answers? Click here for daily crossword hints and also see our daily answers and hints for the New York Times’ Wordle, Strands, Connections and...

فهرست مطالب

Looking for the latest Mini Crossword answers? Click here for daily crossword hints and also see our daily answers and hints for the New York Times’ Wordle, Strands, Connections and Connections: Sports Edition puzzles.


Need help solving today’s Mini Crossword? Knowing card games helps. If you just need a few answers, read on. If you want guidance on solving the daily, check out our Mini Crossword tips.

If you are looking for today’s Wordle, Connections, Connections: Sports Edition and Strands answers, you can head to the NYT puzzle help page at CNET.

Read more: Tips and Tricks for Solving the New York Times Mini Crossword

Let’s get to the Mini Crossword clues and answers.

NYT Mini Crossword game

The completed NYT Mini Crossword for October 12, 2025.

NYT/Screenshot by CNET

Across Clues and Answers

1. Across clue: 5-Across might be a rogue
Answer: CARD

5. Across clue: One of two clues on a standard sheet
Answer: JOKER

6. Across clue: Homer called its oil “liquid gold”
Answer: OLIVE

7. Across clue: Iconic flower in Buddhism
Answer: LOTUS

8. Across clue: Hazards on a golf course
Answer: TRAPS

Down Clues and Answers

1. Down clue: Using crayons, e.g.
Answer: COLOR

2. Down clue: Japanese dog breed
Answer: AKITA

3. Down clue: Really energize
Answer: REVUP

4. Down clue: Garment that might be strapless
Answer: DRESS

5. Down clue: Sudden shock
Answer: JOLT

This article is taken from the [CNET](https://www.cnet.com/tech/gaming/todays-nyt-mini-crossword-answers-for-sunday-oct-12/) website.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

دیگر هیچ مقاله‌ای را از دست ندهید

محتوای کاملاً انتخاب شده، مطالعات موردی، به‌روزرسانی‌های بیشتر.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

طراحی حرفه ای سایت

کسب و کارت رو آنلاین کن ، فروشت رو چند برابر کن

سئو و تبلیغات تخصصی

جایگاه و رتبه کسب و کارت ارتقاء بده و دیده شو

رپورتاژ و آگهی

با ما در کنار بزرگترین ها حرکت کن و رشد کن

محبوب ترین مقالات

آماده‌اید کسب‌وکارتان را دیجیتالی رشد دهید؟

از طراحی سایت حرفه‌ای گرفته تا کمپین‌های هدفمند گوگل ادز و ارسال نوتیفیکیشن هوشمند؛ ما اینجاییم تا در مسیر رشد دیجیتال، همراه شما باشیم. همین حالا با ما تماس بگیرید یا یک مشاوره رایگان رزرو کنید.